Gastenboek

Plaats hier uw feedback/commentaar


Wellness-sloep

by: Fam. Edwards

We hebben het heerlijk gehad! Gewandeld, gefietst en gevaren met de wellness-sloep (wat is Friesland toch mooi vanaf het water). Ook genoten van de hottub en de sauna.


Elsftedentocht op de fiets

by: Fam. Veldhuizen

We hebben een mooie week gehad. Heerlijk huis, lekker ruim. Het weer was ook super. Elfstedentocht gefietst en ook uitgefietst. We hebben ook veel in het bos gewandeld. Kleintjes hebben het ook naar het zin gehad.


Elfbossentocht

by: Mike, Wouter, Laura en Rita Couwenberg

We hebben een heerlijke midweek gehad in jullie vakantiewoning. Genoten van de rust en de ruimte, de hottub en de sauna. Ondanks de kou hebben we gewandeld en gefietst. De Elfbossentocht is erg mooi in deze tijd. We komen graag nog eens terug.


Jopie Huisman museum e.a.

by: Antoine en Janneke

Onze vakantie zit er alweer bijna op. Nog even een luierdagje en morgenvroeg weer terug naar onze Siamezen in Nijmegen. Maar wat een heerlijke relaxweek hebben we gehad. De rust en wijdsheid van Friesland geven een lekker uitwaaigevoel. Lekker naar Leeuwarden en Groningen geweest en genoten van het Jopie Huisman museum in Workum. Ook zijn we een paar keer naar het Mirnser Klif geweest waar je mooi kunt genieten van het IJsselmeer. 's Avonds lekker de houtkachel aan na heerlijk in de sauna te hebben gezeten... Wat wil je nog meer op een vakantie? Voor iedereen die hierna volgt, een heerlijke vakantie toegewenst en wie weet komen wij nog eens terug! Een tip: wat punaises op de WC zodat iedereen zijn tips en informatie kwijt kan voor volgende bezoekers.


Weekend weg als cadeau

by: De Kaaskoppen uit Alkmaar

Heerlijk weekend weg als cadeau! Genoten van het ruime huis "de Notenkraker". Grote tuin met mooie terrassen. Ook onze praktische tips hebben het voor de andere gasten weer leuker gemaakt, hebben we begrepen. Leuk.


Creatieve uitspattingen

by: De meisjes van de VDH

Na 50 creatieve uitspattingen van de VDH vonden we het reden genoeg om de vriendschap te vieren met een relaxed weekendje weg. En wat past daar nou beter bij dan een wellness huisje? Vrijdag eerst met z'n allen gekokkereld tijdens een kookworkshop. Lekker gewandeld en gezweet in de sauna. Zaterdag naar Hindeloopen gereden via mooie touristische route langs het IJsselmeer (aanrader). In het eerste Friese schaatsmuseum pannenkoeken gegeten aan de ronde tafel. En verder ongecompliceerd genoten met elkaar. Heerlijk huissie, relaxed tussen de bomen met vrolijk kwetterende vogels. WE HEBBEN GENOTEN...


Borrelglaasjes

by: Ant, Lia en de Witjes

Genoten van de omgeving en de sauna en hottub. Als tip nog borrelglaasjes voor na de sauna. Bedankt en we komen weer.


Schrift met Friese vlag

by: Fam. de Jong

Donderdag besloten een weekend weg te gaan. Vrijdag hadden we geluk dat de villa nog vrij was en zaten we in de luxe! Het was heerlijk. Sauna, hottub, sauna en weer in de hottub. Heel fijn huis om even heerlijk bij te tanken. Ook de kids vonden het zalig. We kunnen er weer even tegen en komen zeker nog terug. Als was het om een "schrift met Friese vlag" voor de kleinste te kopen. Bedankt voor de gastvrijheid!


Het kabouterpad

by: Gertjan, Jacomien, Johanan, Marianne en ...

We hebben een heerlijk weekend gehad. De kinderen hebben genoten van de hottub. Lekker om zo in het bos te zijn. Het kabouterpad waar je kabouters kunt volgens is erg leuk. We hebben zelfs op het IJsselmeer een sneeuwballengevecht gehouden. Het lampje in de de sauna is weer gerepareerd.


Olympische spelen vanuit Oudemirdum

by: Victor en Alice

Dank je wel voor het gebruik maken van jullie huis in mooi Gaasterland Friesland. We kenden de omgeving niet vanaf het land, wel vamaf het water. Lekker gewandeld en de Olympische Spelen gevolgd. De volgende keer met hond.


Badmeester Keimke

by: Willem, Petronella en Clara

Wat hebben we een geweldig weekend gehad in deze heerlijke villa. Genoten van de sauna, de fijne bank met de houtkachel die voor veel gezelligheid zorgt en de sauna! De omgeving is prachtig! Wat leuk dat je met een paar stappen al in het bos bent. Gisteren hebben we gegeten bij Badmeester Keimke in Balk. Een echte aanrader! We komen zeker terug en gaan ook onze familie en vrienden aanraden hier vakantie te vieren!


Superhuisje

by: Rutger en Joke

Wat een superhuisje! Alles erop en eraan. Wat wil een mens nog meer? Zeker geen extra koekenpannen of glazen ;-) Als het even kan, komen we hier vaker.


Houtkachel

by: Fam. Wieringa

We hebben genoten van de trust en stilte die je ervaart. Dat was iets wat we zochten. De houtkachel was heerlijk. Moeder in het bijzonder kon het waarderen. Lekker gewandeld in de sneeuw door de bossen. De sauna en bedden zijn heerlijk. Op een paar tips na waren we erg tevreden.


Culinair genieten

by: Fam. Speijk

We hebben echt genoten van de prachtige omgeving. Aanraders in de omgeving op culinair gebied: - Badmeester Keimpke in Balk is een leuk en lekker restaurant met een prachtig uitzicht over het Slotermeer- Cook & NY in Sneek is ook erg leuk. Fingerfood en tapas. Leuke, originele creaties. Helaas zit het er weer op, maar we komen zeker terug!


Heerlijke week

by: Janine en Mijntje

Het was een heerlijke week hier! Dankjewel dat we in dit prachtige huisje met alle luxe in deze mooie omgeving mochten verblijven.


Loungen op de bank

by: B-R-W-A

Einde herfstvakantie! Het echte wellness-leven was voor ons: - het gastvrije, sfeervolle huis- op zoek naar terpen, kliffen en gaasten- natuurwandeling o.l.v. een gids- de weilanden vol Friese koeien en paarden- thuiskomen en de kachel aanmaken- de vogels in de tuin- de rust en de stilte- het loungen op de mooie bank (we hebben precies dezelfde bank later zelfs aangeschaft) (dus geen sauna en volle hottubs!) Dank en oant sjen!


Zussenweekend

by: Annemarie, Hetty, Brigitten en Jose

We hebben het hier heerlijk gehad, mooi huisje met veel luxe! Het is hier heerlijk stil, mooie en gezellige omgeving (lekker gebak bij De Brink!) Misschien tot ziens en groeten uit Twente!


Schilderachtig Friesland

by: Eva, Jasmijn, Anne, Kirsten, Jan en Gerl...

We hebben afgelopen weekend van dit mooie huis in het Fonteinbos en van het schilderachtige Friesland enorm genoten. Wij hebben ook erg veel geluk gehad met het weer! En we komen zeker een keer terug! Tot ziens.


Sauna en hottub

by: Kris en Annelies

Wat was het heerlijk in villa "De Notenkraker". Ontzettend lekker weer de afgelopen dagen in Fryslan. Echt geluk. We hebben veel dorpjes bekeken. Ook gefietst en zelfs geshopt in Sneek. Ook lekker gebruik gemaakt van de sauna en hottub. Heerlijk! Oant sjen!


Prima vermaakt

by: Jesper, Tine, Jelte, Pieter en Astrid

We hebben ons dit weekend prima vermaakt. Het huis is zeer goed bevallen! De sauna en de hottub waren erg fijn. Ook Jelte vond het spetteren in de hottub geweldig. Ook fijn dat er een bedje, badje en kinderstoel voor hem aanwezig waren. De omgeving is prachtig, maar was ons al bekend. Wij hebben hier al eerder gefietst, maar zeker omdat we het hier bij de Friese meren prachtig vinden komen we graag nog een keer terug. Tot ziens (oant sjen)


Leuk voor de kids

by: Corine, Carola, Teun, Jette, Opa en Oma

Ons weekje zit er bijna op. Onze eerste kennismaking met Fryslan is prima bevallen. Mooie omgeving om te fietsen en we hebben ons prima vermaakt in De Hege Gerzen en Sybrands Speelpark met de kids. Net terug van Hindeloopen. Zeker de moeite waard om eens rond te snuffelen. We komen zeker nog een keer terug in De Notenkraker. Wat een luxe! De kids hebben zich prima in de hottub geamuseerd. Als tip nog wat extra bierglazen. Tot ziens en voor iedereen: een fijn verblijf!


Leuk voor de hond

by: Wim, Minet en Champ

Fijne week gehad in Oudemirdum en in jullie huis. De bosrijke omgeving was geweldig voor de hond. Hij kon hier goed uit de voeten. Veel plezier voor de volgende gasten!


Getroffen met het weer

by: Kees en Angele

We hebben het ontzettend getroffen met het weer. Dan is natuurlijk alles leuk om te doen. Het huis is ons prima bevallen. Ik miste wel een stang om kleiding op te hangen. Zoals de vorige gasten waren wij ook aan het fietsen in de mooie omgeving. Oudemirdum is een leuk dorpje. Regelmatig wat te doen. Veel plezier en fijne vakantie voor de volgende gasten.


Prachtige omgeving

by: Marie Louise, Hans, Fransje, Jan en kind...

Het is een fijn en gezellig huis om de vakantie door te brengen. De omgeving is zeer mooi en we hebben prachtige fietstochten gemaakt. Op wat kleine suggesties na was het helemaal prima. De houtkachel werkte goed en verspreidde een aangename en gezellige warmte. We kunnen terugzien op een fijne week Gaasterland.


Koffiezetapparaat 2

by: Nico, Bernadette, Sanne, Albert en Esmee

We hebben genoten van deze week met overwegend mooi weer. Fijn huis in een prachtige omgeving! Ook wij misten het koffiezetapparaat. Op een andere rommelmarkt voor weinig geld een echt koffiezetapparaat aangeschaft. Wij hopen dat toekomstige huurders hier net zoveel plezier aan beleven als wij. Voor hen verder een hele fijne vakantie. Ondertussen begrepen we dat er een echte Senseo staat!


Koffiezetapparaat

by: Daan, Peter en Sjoerd

Heerlijke week gehad in Oudemirdum. Schitterend weer en veel gefietst. Geen klachten over het huis. Alleen ontbrak er een koffiezetapparaat. Gelukkig bood de rommelmarkt een uitkomst. Dus toch de hele week koffie! Ondertussen hebben we begrepen dat er voor alle gasten een Senseo apparaat gereed staat.


De eersten

by: Rick, Petra, Alec en Nina

Oudemirdum, 2 juni 2009 Voorwaar een genoegen om als eersten in jullie prachtige villa te mogen verblijven. Het was heerlijk weer en het verblijf is zeer goed bevallen. Een lekkere ruime en luxueuze villa. Vlakbij het dorp en de Friese meren. Ook de rust is zeer goed bevallen. Grote dank en ik hoop dat jullie gasten hier nog vaak mogen genieten!


Indian Summer

by: Familie Overweg

Beste Fam. Westra. Het was heerlijk nazomeren in het mooie Gaasterland aan het IJsselmeer, in jullie prachtige woning in Oudemirdum. Het was van alle gemakken voorzien. We hebben een fijne zonnige week gehad. We hebben gevaren, gefietst, gewandeld veel gedaan. Voor herhaling vatbaar. Mvg Familie Overweg.